Palackozott utántöltő toner por használata fénymásoló toner töltés során


Mi a 20-40 ezres tonerkazetta  kiadások alternatívája fénymásoló esetén ?

Ha Ön fénymásolószalont üzemeltet vagy csak csak egyszerűen sokat fénymásol, akkor bizonyára tudja, hogy a fénymásoló toner kazetta csere az egyik legnagyobb és rendszeres költségtényező. Gyakran még az utángyártott toner használata, vagy a különféle szolgáltatások által végzett toner utántöltés sem hozza meg a kívánt megtakarítást.

A nyomtatási költségeit a nyomtató vagy fénymásoló tonerek otthoni utántöltésével takaríthatja meg leghatékonyabban !

Cégünk az IMEXIS kft. a jóminőségű IPM palackozott lézertoner utántöltő porok közvetlen gyári importőre és magyarországi forgalmazója. Minden nyomtatóhoz a pontosan megfelelő utántöltő tonerport forgalmazzuk, egy töltetnek megfelelő adagsúlyra gyárilag kipalackozva v. nagyobb kiszerelésben. A mintegy 2.200 féle nyomtató-, és 800 féle fénymásoló töltetporral az országban a legszélesebb választékot kínáljuk.

Töltse újra kiürült fénymásoló toner kazettáját házilagosan, a megfelelő palackozott vagy zsákos kiszerelésű fénymásoló tonerporral !

Jónéhány olyan típus van még üzemben ahol elegendő az utántöltő tonerport betölteni az erre szolgáló műanyagtartályba. Aki rendelkezik az ehhez szükséges manuális készséggel és hajlandó ennek az elvégzésére, az akár több tízezer foritot takaríthat meg már az első  alkalommal !
 A további műveletekről, és az esetlegesen szükséges további teendőkről, (chipcsere, OPC dob csere) kérjük tekintse meg a lézernyomtató és OPC dob fejezetet. Kattintson ide:  OPC dobok  l  Lézernyomtató utántöltő tonerporok

belyeg_copier_refill.jpg

belyeg_zsakos_por.jpg

Mono fekete és szines utántöltő palackozott tonerporok a leggyakoribb Canon, Minolta, Kyocera, Ricoh, Toshiba, Xerox fénymásoló típusokhoz Mono fekete 10 kg-os zsákos kiszerelésű utántöltő tonerporok a leggyakoribb Canon, Minolta, Kyocera, Ricoh, Toshiba, Xerox fénymásoló típusokhoz

Kinek ajánjuk ?

A tárgyilagosság kedvéért el kell mondjuk, hogy a tonerek utántöltése általában nagyobb felkészültséget igényel a tintasugaras patron utántöltéshez képest, és a szükséges töltési útmutatókkal is más a helyzet mint a fogyasztási cikkek többsége esetében. Röviden: ez nem jár a termékhez automatikusan !

Még ma is jól működő vállalkozást alapíthat az, aki ezt a területet jól ismeri, ezért aztán szakcégek féltékenyen őrzik a töltési módszerek információit, gyakran jogvédetté teszik, vagy fizetés ellenében teszik csak hozzáférhetővé.

Cégünk abban érdekelt, hogy a szükséges információk ennek ellenére minél szélesebb körben hozzáférhetővé váljanak, ezért egy ajánlat során meg szoktuk jelölni azokat a forrásokat, ahol ezek az információk még ingyenesen és jogszerűen elérhetők.

Senkit nem akarunk rábeszélni a sajátkezű tonertöltésre, aki nem érez magában megfelelő készséget ! Ugyanakkor tény, hogy a nyomtatási költségeket töredékére tudják csökkenteni azok a felhasználók, akik útmutatásunk alapján meg tudják szerezni a szükséges informácókat, és képesek elvégezni a szükséges tennivalókat.

Ha Ön az utóbbi csoportba tartozik, már az első alkalommal megtakaríthat  akár több 10 eFt -ot !

Próbálja ki ! Rendelje meg most !

Belépés a tintaestoner.hu webáruházba itt !

A megrendelés erről az oldalról is lehetséges:

 1. Válassza ki az Önt érdeklő terméket a külön ablakban megnyíló árlistából.
  Kattintson ide: ÁRLISTA
 2. Értelemszerűen töltse ki és küldje el a külön ablakban megnyíló megrendelő lapot.
  Kattintson ide: MEGRENDELŐ

   
 3. Ha előzetes ajánlatot szeretne kérni, vagy további kérdései vannak, küldje el a külön ablakban megnyíló ajánlatkérő lapot. Soronkívűl részletes teljeskörű ajánlatot küldünk a termékkiválasztással, a módszerrel, az árral, a szállítási feltételekkel és a határidővel kapcsolatban.
  Kattintson ide: AJÁNLATKÉRŐ

  Az OPC dobokról és a lézernyomtató utántöltéshez szükséges tonerporokról javasoljuk tekintse meg a következő linkeket !
  Kattintson ide:  OPC dobok  l  Lézernyomtató utántöltő tonerporok