Szállítási és fizetési feltételek


1. Megrendelés leadása a következő módokon lehetséges:
- a webaruházunkban bármely idöszakban
- online megrendelő adatlapon, bármely idöszakban
- az ügyfélszolgálatunk telefon, skype, vagy email elérhetőségein, H-P: 09-16 óra között

2. Megrendelések visszaigazolása:
- a telefonos megrendelés esetén a várható kiszállításról szóban tájékoztatjuk a megrendelőt.
- valamenyi egyéb megrendelést emailben visszaigazolunk
- a hozzánk beérkezett tárgynapi megrendelések visszaigazolása 10 órától kezdődik, a kiszállítását minden munkanapon 15 óráig indítjuk, az ezt követően beérkezett megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel.
- a Megrendelő elfogadja, hogy  hiányos szállítási cím esetén a megrendelés teljesítését jogunkban áll felfüggeszteni. Ilyenkor megkíséreljük a Megrendelőt megkeresni a megadott elérhetőségeken és a szállítási címet pontosítani.

3. Az áru átvétele:
- az egész ország területén MPL BusinessPack futárszolgálat kiszállítással a Megrendelő által megadott szállítási címre.
- személyes átvétellel kivételes esetben, csakis előre egyeztetett időpontban !

4. Szállítási határidő:
- A Megrendelő elfogadja, hogy a közzétett árlisták egyes tételei esetében átmeneti készlethiány előfordulhat. Készlethiány esetén a Szállító egyezteti a szállítási határidőt a Megrendelővel, akinek ilyenkor jogában áll a megrendeléstől visszalépni.
- a megrendelt árut a megrendeléstől számított 1(-2) munkanapon belül a Megrendelő címére le tudjuk szállítani és át tudjuk adni a Megrendelő részére. Az 1-2 munkanap statisztikai átlag, úgy értendő, hogy 10 megrendelés közül 8-9 biztosan átadásra kerül a rendelést követő első munkanapon.

5. Szállítási költségek:
- utánvéttel: - min. 1.710 Ft (súlytól és értéktől függően)
- banki előre utalás esetén: - min. 1310 Ft  (súlytól és értéktől függően, ld. még 6.pont.)
- a szállítási költséget a számla utolsó sora mindenkor tartalmazza.
- az ÁFA-s számla 1. pld -át minden esetben a csomagba tesszük.

6. Fizetési mód:
- postai utánvét: a vételárat az áru átadásakor készpénzben kell kifizetni a kézbesítőnek
- banki előre utalás: az előre utalás szándékát kérjük jelezni a rendelés leadásakor (v. beleírni a megrendelőlap megjegyzés rovatába !). Ilyen esetben emailben soronkívül elektronikus számlát küldünk, az utaláshoz szükséges összes banki adattal. A vételár beérkezését folyamatosan figyeljük internetes bankunkban. A küldés felgyorsítható, ha a banki átutalási bizonylat másolatát mailben megküldi részünkre. Az árut banki bizonylat beérkezésének napján, vagy a vételár beérkezésének napján soronkívül indítjuk.

Az IMEXIS kft., 1999 óta működő, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által C/002 692. számon nyilvántartásba vett, hivatalos internetes kereskedelmi (csomagküldő kereskedői) vállalkozás !