Viszonteladói ajánlat kérése


Miért éri meg Önnek nyomtatókellék utántöltéssel vállalkozásszerűen foglalkozni ?
 

1. A területen ma még nagyobb verseny van mint korábban, amely az árrések további leszorítására irányul. Ha csak beszerez és továbbértékesít egyre csökkenő árrést realizálhat. Ezzel szemben egy utántöltéssel foglalkozó vállalkozásnak a munkadíjból  és az árrésből is van bevétele, egyszerre !
2. Egy utántöltő vállalkozásnak csak a töltőanyagokat kell készleteznie. Ez értékben mindenképpen csak töredéke annak, mintha széleskörű bolti késztermék kínálatot kellene tartania.
3. Egy szakszerűen, alacsony költségekkel működő nyomtatókellék utántöltő vállalkozás, azon kevesek egyike, amely
még  ma is versenyképes lehet a multinacionális kihívásokkal szemben.

Köszönjük, hogy érdeklődik termékeink viszonteladói nagykereskedelmi áron történő beszerzési lehetősége felöl !

Mi a viszonteladás alatt olyan állandó és kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatot értünk, ahol a mi saját viszonteladó partnerünk viszonteladóhoz méltó rendszerességgel és mennyiségben vásárol tőlünk, mi pedig cserébe olyan árakat biztosítunk, amelyek biztosan előnyös pozíciót jelentenek számára a piacon.
(Tipikusan nem (!) viszonteladás az, amikor pl. egy számítástechnikai bolt, minden előzmény nélkül, 1 db 750 Ft-os tonerport 450 Ft-ért szeretne megvásárolni. :-) )

Kérjük, küldje el kitöltve a külön ablakban megnyíló ajánlatkérő adatlapot.

Kattintson ide: VISZONTELADÓI AJÁNLATKÉRÉS

Az online jelentkezés fogadása után, soronkívül emailben részletes tájékoztatót küldünk az együttműködési feltételekről.