HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
automatikusan reset-elő patronchipekhez

Az önresetelő patron mikrochipek jelenlegi típusválasztéka a következő:

hp4844a black (69 ml), HP 10 patronhoz,
hp4836a cyan (28 ml), HP 11 patronhoz,
hp4837a magenta (28 ml), HP 11 patronhoz,
hp4838a yellow (28ml), HP 11 patronhoz,

A probléma leírása: A fenti patronokban lévő mikrochipek nyilvántartják a patron aktuális tintaszintjét, illetve eltárolják ha az adott patron már kiürült. Ha ezeket a patronokat újratöltik, letetséges velük a további nyomtatás, de a nyomtató folyamatosan kijelzi, hogy a patron kifogyott, illetve nem kaphatunk információt az egyes patronok töltöttségi állapotáról. Erre a problémára jelent megoldást az önresetelő mikrochip.
A chip beépítése: egy szike segítségével eltávolítjuk az eredeti patronból az eredeti HP mikrochipet, és a helyére beragasztjuk az önresetelő chipet, pontosan ugyanabban a pozícióban. Ügyeljünk arra, hogy a megfelelő patronba a megfelelő kódszámú chip kerüljön !
Az önresetelő chip működése: a chip az eredetinek megfelelően nyilvántartja az elfogyasztott tinta mennyiséget és szolgáltatja a szintjelzéshez szükséges adatokat. Amikor a chip nyilvántartása szerint a tintaszint 10% alá csökkent, minden beavatkozás nélkül elvégzi a "reset"-elést, azaz a szintet újra 100 %-ra állítja. A chip működése nem igényel semmiféle külső resetelő készüléket ! Ekkor fel kell tölteni a patront tintával, és az egész folyamat kezdődhet elölről, elméletileg korlátlan számban, a tartály fizikai elhasználódásáig.

A patronok újratöltéséhez cégünk cégünk literes kiszerelésű palackozott nyomtatótintákat valamint utántöltő kitteket forgalmaz ! Érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

IMEXIS kft., INK-MATE digitális nyomtatókellékek hazai képviselete
H-6791 Szeged Gyalu u. 9.
tel/fax: (62) 462-565
mobil: (20) 310-9177
mail: nemethz@drotposta.hu, inkmate@inkmate.hu,
http://www.inkmate.hu (információs weblap)
http://www.ink-mate.hu (webáruház)

További gazdaságos nyomtatást !

Származási hely: Dél-Korea

Importőr: IMEXIS kft. 6791 Szeged Gyalu u. 9. tel/fax: (62) 462-565

vissza