HP tinta, Canon tinta, Epson tinta, palackozott nyomtató tinta


HP tinta, Canon tinta, Epson tinta, palackozott nyomtató tinta, webáruház itt! >>>

Érdekelné a lehetőség, hogy hogyan lehet egy többezer Ft -os patront feltölteni akár száz Ft/alkalom költség alatt ?

Ha Ön felhasználóként gyakran és nagy mennyiségben nyomtat és rendelkezik a patron utántöltéshez szükséges gyakorlattal akkor megfontolásra ajánljuk a literes kiszerelésű palackozott nyomtató tintáink használatát.

Cégünk közvetlen gyári forrásból literes kiszerelésben is forgalmaz nyomtató tintákat, a hazánkban elérhető legszélesebb választékban, gyakorlatilag szinte minden forgalomban lévő nyomtatótípushoz.

Minden nyomtatótípushoz a pontosan hozzávaló tintát kell használni ! Előfordul ugyan, hogy egy tinta típus megfelel több nyomtató típushoz is, de ezt csak a konkrét típusok ismeretében lehet eldönteni.

HP tinta, Canon tinta, Epson tinta, palackozott nyomtató tinta, webáruház itt! >>>

Miért előnyös Önnek a palackozott INK-MATE nyomtató tinták használata ?

 1. Egy palack tartalma akár 50-100 feltöltésre is elegendő, a patron űrtartalmától függően. A palackozott nyomtató tinta használata a tintasugaras nyomtatás legköltségkímélőbb módja !
 2. A jó minőségű nyomtató tinta a tintasugaras nyomtatók esetében kulcskérdés. Az INK-MATE termékeket előállító ALPHACHEM Co. gyárcsoport az egyik legfelkészültebb márkafüggetlen nyomtatótinta gyártó. Több olyan csúcstechnológiát képviselő különleges nyomtató tinta terméke is van, amelynek gyártására csak néhányan képesek a világon.
 3. Egyedülálló gyártási módszer, amellyel a színtesteket molekuláris finomságban tudják feloldani, amely a következő előnyökkel jár: A kisebb méretű színtestek a nyomtató fúvókáit jobban kímélik, ezáltal nő a nyomtató fúvókák élettartama. Emiatt az INK-MATE nyomtató tintákkal egy üzemképes kiürült nyomtatópatron újratöltése legalább 6-8-szor lehetséges, a nyomtatási minőség romlása nélkül.
 4. A színtestek tökéletes feloldása miatt az INK-MATE nyomtató tinták nagyon hosszú ideig megőrzik minőségüket. A tinták szavatossági ideje 3 év ! Egy palack tintát Ön ilyen hosszú ideig használhat a minőség romlása nélkül.

Hihetetlen színgazdagság „advanced color technologie” különlegesen magas színhűségű színtestek használata a tintákban, miáltal a fekete még feketébb, a színek pedig még élénkebbek. Nyomtasson ki egy fotót és élvezze a káprázatos szineket !

HP tinta, Canon tinta, Epson tinta, palackozott nyomtató tinta, webáruház itt! >>>

Végül néhány hasznos tanács:

 • A patron feltöltését követő légtelenítés, kihagyhatatlan művelet a megfelelő működés érdekében !
 • Ne dobja el a korábban vásárolt utántöltő kittekben lévő célszerszámokat, speciális fecskendőket, légtelenítő eszközt. Ezekre feltétlenül szükség lesz a palackos tinta használata esetén is.
 • Ha még nem rendelkezik ilyennel, akkor célszerű egy (fekete és/vagy szines) utántöltő kittet is vásárolni a benne lévő speciális eszközök miatt

Próbálja ki ! Rendelje meg most !

Belépés a tintaestoner.hu webáruházba itt !

A megrendelés erről az oldalról is lehetséges:

 1. Válassza ki az Önt érdeklő terméket a külön ablakban megnyíló árlistából.
  Kattintson ide: ÁRLISTA
 2. Értelemszerűen töltse ki és küldje el a külön ablakban megnyíló megrendelő lapot.
  Kattintson ide: MEGRENDELŐ

   
 3. Ha előzetes ajánlatot szeretne kérni, vagy további kérdései vannak, küldje el a külön ablakban megnyíló ajánlatkérő lapot. Soronkívűl részletes teljeskörű ajánlatot küldünk a termékkiválasztással, a módszerrel, az árral, a szállítási feltételekkel és a határidővel kapcsolatban.
  Kattintson ide: AJÁNLATKÉRŐ

  A töltéshez szükséges eszközökről és módszerekről javasoljuk tekintse meg a következő linket !
  Kattintson ide: Tintasugaras utántöltő készletek