Toner töltés házilag, eredeti toner vagy utángyártott toner helyett, válassza a legolcsóbb megoldást


Hogyan takaríthatja meg toner nyomtatási költségeinek akár 75% -át ?

Ugye Ön is megtapasztalta már a lézernyomtatás egyik hátrányát, nevezetesen hogy amikor egy új tonerkazetta beszerzésére van szükség az tetemes kiadással jár ? Ráadásul van egy olyan tendencia is, hogy az újabb lézertoner típusok egyre kevesebb oldalszám kinyomtatására képesek, így az ilyen rendszeres kiadások egyre gyakrabban kell hogy ismétlődjenek.

A nyomtatási költségeit a nyomtató vagy fénymásoló toner házilagos utántöltés útján takaríthatja meg leghatékonyabban !

Cégünk az IMEXIS kft. a jóminőségű IPM palackozott lézertoner utántöltő tonerporok közvetlen gyári importőre és magyarországi forgalmazója. Minden nyomtatóhoz a pontosan megfelelő utántöltő tonerport forgalmazzuk, egy töltetnek megfelelő adagsúlyra kipalackozva v. nagyobb kiszerelésben. A kínálatunkban lévő mintegy 2.200 féle nyomtató-, és 800 féle fénymásoló utántöltő tonerpor által, lehetővé válik a megbizható minőségű toner utántöltés szinte minden hazai típushoz .

Ime, néhány népszerű típus az óriási toner por választékból:
 

HP toner por, a legújabb univerzális "Star" sorozat !

Samsung toner por

Xerox toner por

tölcsér a toner por betöltéshez

HP "Star" sorozatú univerzális toner por. Elég egy ilyen palack és bármely HP toner tölthető !

Szinte bármely típusú mono fekete toner por HP, Samsung, OKI, Xerox, stb., ... A népszerű szines toner por sorozatok HP, Samsung, OKI, Xerox, stb., ... A palack nyakára csavarható utántöltő tölcsér, a toner por veszteségmentes betöltéséhez.

A lézertoner kazetta egy hosszú élettartamú, nagy értékű szerkezet, mely ráadásul majdnem korlátlanul utántölthető. Eldobásával jelentős veszteség érné Önt !

Egy átlagos toner kazetta élettartama (eredeti vagy utángyártott), nagyjából egy belépő szintű nyomtatóéval megegyező. A kazetta emiatt igen sokszor utántölthető a mechanikai alkatrészek teljes elhasználódásáig. Csupán néhány alkatrész van, amelyek cseréje már egy- két utántöltést követően is szükségessé válhat. Ilyen pl. a fényhenger (OPC dob) és a lehúzó kés (wiper blade). Ezek közül jónéhány beszerezhető nálunk is, és a tonerkazetta utántöltés még ezzel együtt is gazdaságos.

Mit gondol, Ön is meg tudná csinálni azt amit a "nagyok" ? Töltse újra, házilagosan !

Korában csak szakvállalkozó partnerek felé végzünk nagykereskedelmi értékesítést, de rohamosan növekvő azoknak az öntevékeny felhasználóknak a száma, akik képesek megoldani az utántöltést, és a toner utántöltési kellékanyagokért hozzánk fordulnak közvetlenül.

Ez érthető is, ha arra gondolunk, hogy egy mono fekete eredeti toner ára 15 - 30 ezer Ft körül van, egy jó minőségű utángyártott toner ennek a 60-70 % -a, de még egy utántöltött toner sem kerül kevesebbe 5 - 10 ezer Ft -nál. Ezzel szemben a kreatív felhasználók, a sajátkezű utántöltéshez szükséges kellékanyagokat be tudják szerezni tőlünk ennek töredékéért.

Melyek a lézer toner kazetta töltés főbb lépései?

belyeg_veg_leszerel.jpg A lézer toner por betöltő nyílás szabaddá tétele. Általában a tonerkazetta valamelyik végén lévő takarólemezt kell leszerelni, vagy a kazetta végén lévő záróelemet kinyitni. Egyes típusoknál két félrészre kell szétnyitni a kazettát és a töltőnyílás csak ezután lesz látható.
belyeg_dugo_ki.jpg A lézer toner por tartály nyílásának szabaddá tétele. A dugó kihúzása.
belyeg_toner_toltes.jpg A toner por beöntése. A tonerpor beöntéséhez hasznos segédeszköz a palack nyakára csavarható beöntőtölcsér. Összerakás, fordított sorrendben.

belyeg_chip_csere.jpg

A kazettachip cseréje, ha szükséges. Az újabb típusok esetében szinte minden tonerkazetta chipes rendszerű.

Kinek ajánjuk ?

A tárgyilagosság kedvéért el kell mondjuk, hogy a toner töltés általában nagyobb felkészültséget igényel a tintasugaras patron utántöltéshez képest, és a szükséges töltési útmutatókkal is más a helyzet mint a fogyasztási cikkek többsége esetében. Röviden: ez nem jár a termékhez automatikusan !

Még ma is jól működő vállalkozást alapíthat az, aki ezt a területet jól ismeri, ezért aztán szakcégek féltékenyen őrzik a töltési módszerek információit, gyakran jogvédetté teszik, vagy fizetés ellenében teszik csak hozzáférhetővé.

Cégünk abban érdekelt, hogy a szükséges információk ennek ellenére minél szélesebb körben hozzáférhetővé váljanak, ezért egy ajánlat során meg szoktuk jelölni azokat a forrásokat, ahol ezek az információk még ingyenesen és jogszerűen elérhetők.

Senkit nem akarunk rábeszélni a sajátkezű tonertöltésre, aki nem érez magában megfelelő készséget ! Ugyanakkor tény, hogy a nyomtatási költségeket töredékére tudják csökkenteni azok a felhasználók, akik útmutatásunk alapján meg tudják szerezni a szükséges informácókat, és képesek elvégezni a szükséges tennivalókat.

Ha Ön az utóbbi csoportba tartozik, már az első alkalommal megtakaríthat minimum 5-10 eFt -ot !

Próbálja ki ! Rendelje meg most !

Belépés a tintaestoner.hu webáruházba itt !

A megrendelés erről az oldalról is lehetséges:

 1. Válassza ki az Önt érdeklő terméket a külön ablakban megnyíló árlistából.
  Kattintson ide: ÁRLISTA
 2. Értelemszerűen töltse ki és küldje el a külön ablakban megnyíló megrendelő lapot.
  Kattintson ide: MEGRENDELŐ

   
 3. Ha előzetes ajánlatot szeretne kérni, vagy további kérdései vannak, küldje el a külön ablakban megnyíló ajánlatkérő lapot. Soronkívűl részletes teljeskörű ajánlatot küldünk a termékkiválasztással, a módszerrel, az árral, a szállítási feltételekkel és a határidővel kapcsolatban.
  Kattintson ide: AJÁNLATKÉRŐ

  Az OPC dobokról és a fénymásoló utántöltéshez szükséges tonerporokról javasoljuk tekintse meg a következő linkeket !
  Kattintson ide:  OPC dobok  l  Fénymásoló utántöltő tonerporok