Roland, Mutoh, Mimaki, Epson, Xaar plotter, szélesnyomtató, plotterfesték, eco-solvent, solvent, szublimációs, dye, pigment plotter tinta festékkazetta


Roland Mutoh Mimaki eco-solvent tinta, Epson ultrachrome tinta, Epson Surecolor tinta, Epson szublimációs tinta webáruház itt ! >>>

Plotter tinta festékkazetta ? Spóroljunk amennyit csak lehet !

Érezte már úgy, hogy a digitális plotternyomtatás rohamosan emelkedő költségei miatt, hátrányba került versenytársaival szemben a piacon ?
A plotternyomtatás világában is csak az tud versenyben maradni, aki a kiváló minőség megtartása mellett, hatékonyan csökkenteni tudja működési költségeit. A plotterfesték költsége az egyik legjelentősebb rendszeres költségtényező, melynek hatékony csökkentése jelenti a legnagyobb kihívást.
A problémára válaszul hamar kialakult az a megoldás, hogy a kreatív felhasználók saját maguk, házilagosan oldják meg a plotter festékkazetta töltést, palackozott alternativ plotterfesték felhasználásával.

Mi hatékonyan segíteni tudnánk Önnek abban, hogy a szükséges plotterfestékekhez szinte gyári áron jusson hozzá, és leszorítsa költségeit, a kiváló minőség  és az üzembiztonság megtartása mellett !

Cégünk az IMEXIS kft. 1999 óta kizárólagos joggal forgalmazza Magyarorszá-
gon az ALPHACHEM Co. Ltd. által gyártott, INK-MATE márkajelzésű szélesfor-
mátumú nyomtatótintáit, a különféle Epson, Mimaki, Mutoh és Roland és Xaar
plotterekhez.
Különleges (gyári személyes) kapcsolatunk legfontosabb eleme, hogy a termékeket közvetlenül a gyártól szerezzük be, a globális elosztóközpontok megkerülésével és árrésének lefaragásával.

 

 

 

 

Fontos hangsúlyozni, hogy esetünkben "alternatív" és nem ún. "utángyártott” kellékanyagokról van szó, mivel az INK-MATE termékek nem egyszerűen másolatai valamely eredetinek, hanem gyár saját kutatóbázisa által kifejlesztett, különleges minőséggel és extra tulajdonságokkal rendelkező, saját fejlesztésű, az ereditől eltérő kémiai felépítéssel rendelkező, jogtiszta (!), többségükben szabadalommal védett termékek. A gyár jelenleg a világ közel 90 országában rendelkezik értékesítési képviselettel.

Szinte biztosak vagyunk abban, hogy lenne kedvező ajánlatunk pontosan arra a festékre is, amit éppen Ön használ.

Roland Mutoh Mimaki eco-solvent tinta, Epson ultrachrome tinta, Epson Surecolor tinta, Epson szublimációs tinta webáruház itt ! >>>

Kérjen ajánlatot most !

Termékeink között megtalálható valamennyi csúcstechnológiai felkészültséget igénylő plotter nyomtatófesték, így a különféle:
dye, pigment, eco-solvent, solvent, szublimációs tinta, stb.

Példaképpen megemlítjük itt néhány legsikeresebb termékünket:

EBIM-540A Eco-Solvent "Prime" palackozott plotterfesték

 

EBIM-740A Eco-Solvent "Prime" palackozott plotterfesték, K,C,M,Y,LC,LM  --  1 liter --  16.500 Ft+ÁFA
  Roland BN/RE/RS/SC/SJ/VS/VP/XC/XJ
  Mutoh VJ-1204/1304/1604/1608/1614/1618/1618K2/2606
  Mimaki JV34-260/SWJ-320S2/ 320S4, CJV30-60/100/130/160, JV5-130S/160S320S JV33-130/160/260
  Előnyei:
  - a korszerű gépekhez is használható (DX5/7 fejekhez !)
  - nem szükséges átöblítés a típusváltáskor (ha az eredetit váltja)
  - eredetivel megegyező színprofil
  - kiváló színmélység, káprázatos szinek
  - gyors száradás
  - kiváló UV állóság és kopásállóság

Utántölthető plotterkazetta Roland Mutoh Mimaki Epson

Utántölthető plotterkazetta Mimaki, Roland, Mutoh, Epson 3000/7000/ 7500 -hoz, 4-6 színű rendszerhez, kazettachip nélkül, üresen. irányár 5.800 Ft/db +ÁFA
Kazettachip külön rendelhető hozzá.
irányár: 2.000 Ft/db +ÁFA
(Szállítás előrendelés alapján)

Ultrachrome K3 kompatibilis plottertinta

Epson Stylus Pro 7800/7880/9800/9880 SUPERCHROME pigment palackozott plotterfesték ---  1 liter ---  16.500 Ft+ÁFA
Valamennyi Epson Ultrachrome K3 tintát használó típushoz, PA, LA, LLA, C, M, Y, LC, LM szinekben.

novajet_plotter.jpg

Utántölthető plotterkazetta Epson 7880/9880 -hoz, 8 színű rendszerhez, resetelhető kazettachippel, üresen.
irányár: 5.850 Ft/db +ÁFA
Chipresetter külön kapható hozzá: 6.750 Ft/db +ÁFA
(Szállítás előrendelés alapján)
tisztítófolyadék eco-solvent, dye és pigment tintákhoz Tisztítófolyadék, oldószer, (cleaning solution) bármely típusú eco-solvent, solvent, dye és pigment plottertintához, Mimaki, Roland, Mutoh, Epson, Xaar plottertípusokhoz  --  1 liter --  5.440 Ft+ÁFA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gondolja végig ! - Ön is átállna palackozott literes tintára és tölthető kazettára ?

Ha Ön is azok közé a felhasználók közé tartozik akik képesek saját hatáskörben megoldani a plotterkazetta utántöltést, akkor plotter nyomtatási költségeinek akár 70 % -át is megtakaríthatja máris, ... és a minőség megmarad !

Roland Mutoh Mimaki eco-solvent tinta, Epson ultrachrome tinta, Epson Surecolor tinta, Epson szublimációs tinta webáruház itt ! >>>

Olvassa el azok véleményét, akik már használják termékeinket:

                                                               

Cégünk közel három éve használja az IMEXIS kft. alternatív festékeit (Eco-solvent "Prime" valamint az INK-MATE SUPERCHROME Ultrachrome K3 kompatibilis tintákat), eco solvent és pigment inkjet nyomtatásra egyaránt. Szép, intenzív színei vannak és az UV- és kopásállósága is megfelelő. Ár érték arányban tapasztalataink szerint a legjobb.
Üdvözlettel,
Czakó Gábor - XL Poszter Kft.
www.xlposzter.hu, www.facebook.com/xlposzter

  Cégünk az ORIGO Kkt. nyomtatásokhoz többek közt Epson Stylus Pro 4450
nyomtatót használ. Ehhez az IMEXIS kft. által forgalmazott INK-MATE SUPERCHROME Ultrachrome K3 kompatibilis festékeket használjuk .
Az átállás az eredeti tintáról problémamentes volt, oldószeres átöblítés nélkül lehetett megoldani. A tinták színprofilja szubjektíve megfelelt az addig használt gyári tintáknak. A tinták fúvókabiztonsága megfelelő.
Cserny Kálmán - Origo Studio Kkt.
6000 Kecskemét Belső Szegedi út 27.
Tel.: 0676 505 764 Fax: 0676 505 896
Mobil: 0620 9464 353
www.origostudio.hu, www.origonyomda.hu
 
  Stúdió Hász Kft.
Hosszú évek óta műszaki fényképezéssel foglalkozom. A korábbi megrendelői köröm átrendeződése miatt az utóbbi években gyakrabban kell portrékat készítenem. A stúdió részére másodkézből vásároltam egy Epson Stylus Pro 4880-as nyomtatót. A használat során hamar kiderült, hogy vagy veszek a nyomtatóhoz egy benzinkutat, amelyik gyári festékkel rendelkezik, vagy kipróbálom az IMEXIS cég által forgalmazott INK-MATE SUPERCHROME Ultrachrome K3 kompatibilis tintát. Nehéz döntés volt, mert egyetlen szervizes kolléga sem javasolta, elárulták, hogy ők többnyire az utántöltő festékek hibáiból élnek. Kiváncsi voltam, zökkenőmentes lesz-e az átállás. Közel egy éve használom az INK-MATE tintákat, semmi változást nem látok a nyomtatás minőségében és tinta ára az eredetinek csak közel 10%-ába kerül. Ez bizony nagy különbség. Ami még így utólag is megerősít döntésem helyességében az a cég és személy szerint Németh Zoltán úr hozzáállása és szakmai felkészültsége. Arra gondolok, hogy van egy élő szakember a háttérben, akitől lehet kérdezni, érti a kérdést és tudja a választ. A cég nem csak egyszer szeretne eladni és eltűnni a világháló sűrűjében, hanem folyamatos jelenléttel és szakmai támogatással valóban a vevőkért van a piacon. Őszintén javaslom bárkinek, aki még nem hozta meg a döntését, nem fogja megbánni, sem emberileg, sem szakmailag, ha felveszi a kapcsolatot az IMEXIS céggel.
Hász András - fotográfus
Stúdió Hász Kft.
Mobil: (+36 30) 944 14 79
[email protected]

Próbálja ki ! Rendelje meg most !

Belépés a tintaestoner.hu webáruházba itt ! >>>

A megrendelés erről az oldalról is lehetséges:

 1. Válassza ki az Önt érdeklő terméket a külön ablakban megnyíló árlistából.
  Kattintson ide: ÁRLISTA
 2. Értelemszerűen töltse ki és küldje el a külön ablakban megnyíló megrendelő lapot.
  Kattintson ide: MEGRENDELŐ

   
 3. Ha előzetes ajánlatot szeretne kérni, vagy további kérdései vannak, küldje el a külön ablakban megnyíló ajánlatkérő lapot. Soronkívűl részletes teljeskörű ajánlatot küldünk a termékkiválasztással, a módszerrel, az árral, a szállítási feltételekkel és a határidővel kapcsolatban.
  Kattintson ide: AJÁNLATKÉRŐ

  A lézernyomtató és fénymásoló ill. tintasugaras patron utántöltéshez szükséges tonerporokról javasoljuk tekintse meg a következő linkeket !
  Kattintson ide:
  Lézernyomtató utántöltő tonerporok l Fénymásoló utántöltő tonerporok l Tintasugaras utántöltők